Reklama

Seminarium w Golądkowie

20/03/2012 16:00

Nauczyciele szkół rolniczych z całego kraju zjechali do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej w Golądkowie na seminarium poświęcone nowoczesnym technologiom w obróbce termicznej mięs, zorganizowane przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie. Jako pierwszy z wykładem zatytułowanym „Współczesność i nowe perspektywy Wspólnej Polityki Rolnej” wystąpił Tadeusz Nalewajk wicemister rolnictwa i rozwoju wsi. W dniu jutrzejszym słuchacze zapoznani zostaną z organizacją usług gastronomicznych oraz organizacją pracy kuchennej i kelnerskiej w Domu Polonii w Pułtusku. W trzecim dniu szkolenia, zwiedzą Międzynarodowe Targi Gastronomiczne „EuroGastro 2012” w Warszawie.

 

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do