
Nauczyciele szkół rolniczych z całego kraju zjechali do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej w Golądkowie na seminarium poświęcone nowoczesnym technologiom w obróbce termicznej mięs, zorganizowane przez Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie. Jako pierwszy z wykładem zatytułowanym „Współczesność i nowe perspektywy Wspólnej Polityki Rolnej” wystąpił Tadeusz Nalewajk wicemister rolnictwa i rozwoju wsi. W dniu jutrzejszym słuchacze zapoznani zostaną z organizacją usług gastronomicznych oraz organizacją pracy kuchennej i kelnerskiej w Domu Polonii w Pułtusku. W trzecim dniu szkolenia, zwiedzą Międzynarodowe Targi Gastronomiczne „EuroGastro 2012” w Warszawie.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie