Reklama

RukOlka gotuje – przepis na pastę z tuńczyka

21/03/2021 10:45

Ilość osób: 2-3
Czas przygotowania: 20 minut

Składniki:
3 jajka
Puszka tuńczyka
Szczypior
Sól
Pieprz
Łyżka majonezu
Sposób przygotowania:

Jajka ugotować na twardo (ok 8 minut) w osolonej wodzie. Tuńczyka odcedzić z zalewy i przełożyć do miseczki. Szczypior (ilość wedle uznania) pokroić drobno i dodać do tuńczyka. Jajka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach i przełożyć do tuńczyka. Całość doprawić solą i pieprzem i wymieszać z majonezem. Podawać z warzywami i pieczywem.

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do