Reklama

RukOlka gotuje - sosy, dipy, salsy, masła cz. III

04/07/2021 09:00

Ilość osób: 4 Czas przygotowania: 5 minut

Składniki: łyżeczka ostrej musztardy lub musztardy francuskiej, pół łyżeczki curry, łyżeczka miodu, półtorej łyżki oliwy, półtorej łyżeczki soku z cytryny.
Sposób przygotowania: Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Sałatę polać tuż przed podaniem.

Masło ziołowe
Ilość osób: 4
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki: 200 g masła, natka pietruszki, koperek, szczypiorek, czosnek (można pominąć)
Sposób przygotowania: masło wcześniej wyjąć z lodówki. Zioła oraz czosnek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać z masłem.

 

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do