Reklama

Menu wielkanocne Wielkiej Lipy

30/03/2023 12:37

Tradycyjny żurek ze swojską kiełbasą, a do tego – do wyboru – flaczki, zupa gulaszowa, albo rosół. Na drugie cały wybór dań – od pieczeni z różnych mięs w sosach: kurkowym, myśliwskim lub śmietanowo-chrzanowym, po sandacza w sosie koperkowym. Wybór dań, jakie można zamówić na wielkanocny stół z Wielkiej Lipy, jest przeogromny!

Warto też sięgnąć po przystawki, jak schab po warszawsku, szczupak faszerowany, nóżki wieprzowe lub drobiowe tymbaliki, jajka z różnymi farszami – z łososia lu pieczarek, trzy rodzaje śledzi, sałatki, roladki, swojskie wędliny czy pasztety – wybór jest bardzo duży, a gwarancja jakości, świeżości i smaku – jak zawsze w Wielkiej Lipie pysznym jadłem stojącej – stuprocentowa. Dania można zamawiać już od dziś do 4 kwietnia. 

MENU dostępne jest nie tylko w tej informacji, ale również na stałe na naszej stronie w tym miejscu:

 

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do