
Tradycyjny żurek ze swojską kiełbasą, a do tego – do wyboru – flaczki, zupa gulaszowa, albo rosół. Na drugie cały wybór dań – od pieczeni z różnych mięs w sosach: kurkowym, myśliwskim lub śmietanowo-chrzanowym, po sandacza w sosie koperkowym. Wybór dań, jakie można zamówić na wielkanocny stół z Wielkiej Lipy, jest przeogromny!
Warto też sięgnąć po przystawki, jak schab po warszawsku, szczupak faszerowany, nóżki wieprzowe lub drobiowe tymbaliki, jajka z różnymi farszami – z łososia lu pieczarek, trzy rodzaje śledzi, sałatki, roladki, swojskie wędliny czy pasztety – wybór jest bardzo duży, a gwarancja jakości, świeżości i smaku – jak zawsze w Wielkiej Lipie pysznym jadłem stojącej – stuprocentowa. Dania można zamawiać już od dziś do 4 kwietnia.
MENU dostępne jest nie tylko w tej informacji, ale również na stałe na naszej stronie w tym miejscu:
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie