Reklama

Francuzi, Polacy i pyszne potrawy

13/11/2013 13:04
  Liczna grupa uczniów szkoły rolniczej spod Paryża, gościła w ubiegłym tygodniu w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej w Golądkowie. Przyczynkiem wizyty jest projekt europejski realizowany przez Liceum Rolnicze w Brie /Francja/, dotyczący rolnictwa oraz przetwórstwa spożywczego, o podłożu ekologicznym ziemi mazowieckiej. Goście wraz z gospodarzami – uczniami szkoły golądkowskiej, przez tydzień zwiedzali gospodarstwa ekologiczne, zakłady przetwórcze płodów rolnych, zabytki, uczestniczyli w spotkaniach kulturalno-edukacyjnych oraz towarzyskich.  Więcej w kolejnym numerze gazety.

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do