Reklama

Ewa Jurzyk wyróżniona

28/08/2014 14:07
  W tegorocznym konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów” organizowanym przez Polską Izbę Produktu Regionalnego, przy współpracy z Ośrodkami Doradztwa Rolniczego, udział wzięła, po raz pierwszy, Ewa Jurzyk z Lutobroku Folwarku, gmina Zatory. Pierwsze podejście i od razu sukces. Zgłoszony ser podpuszczkowy z mleka krowiego w dziale konkursowym „Produkty regionalne pochodzenia zwierzęcego - produkty mleczne”, zyskał uznanie jurorów regionalnego finału czternastej edycji konkursu.  Szczegóły w aktualnym wydaniu PGP.

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do