Reklama

35 lat zakładu mięsnego Lenarcik

Chyba nie ma mieszkańca naszego powiatu, który choć raz nie próbował wędlin czy mięs z największego na naszym terenie zakładu mięsnego „Lenarcik”. Od 35 lat ten zakład z Gotard w gminie Gzy dostarcza przetwory mięsne do wielu własnych i nie tylko, sklepów na terenie kilkunastu powiatów województwa mazowieckiego.

Wytwarzane metodą tradycyjną kiełbasy, szynki, wędzonki a także kaszanki, salcesony czy pasztety cieszą się zasłużoną renomą. Dziesiątki nagród, medali i wyróżnień potwierdza, że jakość i smak wędlin z Gotard jest wyjątkowa. Zakład mięsny Lenarcik wytwarza też cieszące się coraz większym uznaniem wyroby z dziczyzny.

Z okazji 35 lecia Zakładu a także swoich okrągłych urodziny właściciel, Sławomir Lenarciak, zaprosił w sobotę 1 marca znamienitych gości na wyjątkową uroczystość. Samorządowcy, pracownicy, koledzy i przyjaciele przybyli, aby pogratulować, podziękować i życzyć dalszych sukcesów jubilatowi. Przed wejściem do zakładu stanął kamień z tablicą upamiętniającą rocznicę powstania firmy.

W imieniu mieszkańców powiatu pułtuskiego życzymy Sławomirowi Lenarcikowi wielu dalszych sukcesów i rozwoju firmy.

GHG

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do