
Wraz z Hotelem Milord mamy przyjemność zaprosić mieszkańców powiatu pułtuskiego na II edycję konkursu kulinarnego. Tym razem zadaniem Uczestników będzie przygotowanie jaj faszerowanych, garnirowanych. Na autora/autorkę najsmaczniejszej i najpiękniej udekorowanej potrawy czeka atrakcyjna nagroda ufundowana przez Hotel&Restaurację Milord. Konkurs zostanie przeprowadzony i rozstrzygnięty w niedzielę 28 marca o godz. 16.00 w Restauracji MILORD. W konkursie mogą brać osoby zamieszkałe na terenie powiatu pułtuskiego, które w terminie do 25 marca włącznie dostarczą do redakcji wypełniony kupon konkursowy zamieszczony w Pułtuskiej Gazecie Powiatowej, i w dniu przeprowadzenia konkursu zgłoszą z produktami do Hotelu&Restauracji Milord w Kleszewie, gdzie jury wybierze zwycięzcę.
Kupon konkursowy dostępny w Pułtuskiej Gazecie Powiatowej
Szczegóły w regulaminie
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie