Reklama

Wielkie gotowanie na zamkowej polanie

30/05/2016 16:12
  Już po raz ósmy Dom Polonii w Pułtusku stał się stolicą polskiej kuchni, a to za sprawą prestiżowego, Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”, którego, od początku i niezmiennie, organizatorem jest Stefan Birek – szef kuchni Hotelu LORD w Warszawie. W sobotę 28 maja do konkursowych zmagań kulinarnych stanęli nie tylko kucharze profesjonaliści, ale także ci, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z gotowaniem, czyli uczniowie szkół gastronomicznych. Swoich sił próbowali także najmłodsi, motocykliści oraz dziennikarze i aktorzy, a wśród nich tradycyjnie i obowiązkowo ekipa Pułtuskiej Gazety Powiatowej. Pełna relacja w jutrzejszym wydaniu Pułtuskiej Gazety Powiatowej. Dziś zapraszamy do oglądania zdjęć w  Fotogalerii .

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do