Już po raz ósmy Dom Polonii w Pułtusku stał się stolicą polskiej kuchni, a to za sprawą prestiżowego, Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”, którego, od początku i niezmiennie, organizatorem jest Stefan Birek – szef kuchni Hotelu LORD w Warszawie. W sobotę 28 maja do konkursowych zmagań kulinarnych stanęli nie tylko kucharze profesjonaliści, ale także ci, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z gotowaniem, czyli uczniowie szkół gastronomicznych. Swoich sił próbowali także najmłodsi, motocykliści oraz dziennikarze i aktorzy, a wśród nich tradycyjnie i obowiązkowo ekipa Pułtuskiej Gazety Powiatowej.
Pełna relacja w jutrzejszym wydaniu Pułtuskiej Gazety Powiatowej. Dziś zapraszamy do oglądania zdjęć w Fotogalerii .
Obserwuj nas na Google News
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Komentarze opinie