Reklama

Carlos Gonzalez – Tejera i młodzi kucharze z Prusa

19/02/2015 16:34
  Najlepszym sposobem  przekonania uczniów o słuszności wyboru swojej ścieżki kariery zawodowej są spotkania z ludźmi z branży. Wiele takich działań jest możliwych dzięki funduszom Unii Europejskiej.  Realizacja projektu partnerskiego z Unią Producentów i Przedsiębiorców Przemysłu Mięsnego Nauka przez praktykę gwarancją sukcesu na rynku pracy umożliwia spotkania z ciekawymi ludźmi.  W ramach warsztatów kulinarnych „Systemy jakości w gastronomi” młodzież mogła sporządzać potrawy techniką sous vide (gotowanie w stałej niskiej temperaturze uprzednio zapakowanych próżniowo potraw), poznać sprzęt, a przede wszystkim ocenić organoleptycznie potrawy sporządzone techniką sous vide.  Warsztaty prowadził Carlos Gonzalez – Tejera i Jacek Maliszewski.

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do