Nawet jak jest się dobrym zawsze trzeba starać się być jeszcze lepszym. Z takiego założenia wyszli właściciele restauracji Milord organizując szkolenie dla swojego personelu. W ramach projektu szkoleniowego doskonały kucharz – Krzysztof Szulborski – mistrz świata BBQ szkolił załogę „Milorda”. Projekt zakłada trzy szkolenia a te pierwsze dotyczyły przystawek i przekąsek. Spod rąk kucharzy wyszły wspaniałe zimne przekąski: rybne, mięsne, warzywne. Szczególnie wspaniale prezentowały się załączone na zdjęciach faszerowane pstrągi. Kolejne szkolenie dotyczyć będzie dań głównych a trzecie, ostatnie aranżacji dań. Wszystko się zakończy, bardzo surowym – jak mówił Krzysztof Szulborski egzaminem. Egzaminatorem będzie kucharz Jacek Sulik – mający na swoim koncie największą ilość „obsłużonych kulinarnie” koronowanych głów państw.
Obserwuj nas na Google News
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Komentarze opinie