Reklama

Smacznie w Milordzie

02/03/2011 13:23
Nawet jak jest się dobrym zawsze trzeba starać się być jeszcze lepszym. Z takiego założenia wyszli właściciele restauracji Milord organizując szkolenie dla swojego personelu. W ramach projektu szkoleniowego doskonały kucharz – Krzysztof Szulborski – mistrz świata BBQ szkolił załogę „Milorda”. Projekt zakłada trzy szkolenia a te pierwsze dotyczyły przystawek i przekąsek. Spod rąk kucharzy wyszły wspaniałe zimne przekąski: rybne, mięsne, warzywne. Szczególnie wspaniale prezentowały się załączone na zdjęciach faszerowane pstrągi.  milordRYBA.jpg                     Kolejne szkolenie dotyczyć będzie dań głównych a trzecie, ostatnie aranżacji dań. Wszystko się zakończy, bardzo surowym – jak mówił Krzysztof Szulborski egzaminem. Egzaminatorem będzie kucharz Jacek Sulik – mający na swoim koncie największą ilość „obsłużonych kulinarnie” koronowanych głów państw.   

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do