Reklama

PRUS gastronomią stoi

12/06/2012 14:29

Właśnie tak mówi się w środowisku lokalnym o Zespole Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku. Opinia ta jest w pełni zasłużona, a nauczycielki z działu gastronomicznego wciąż udowadniają, że ich młodzież wiele potrafi i umie sprostać najtrudniejszym wyzwaniom. 2 czerwca uczniowie z klas I, II i III o profilu technik żywienia oraz z klasy II o profilu kucharz małej gastronomii przygotowali profesjonalne przyjęcie bankietowe. Warsztaty kulinarne odbyły się w ramach zajęć unijnych, przeprowadzonych pod kierunkiem mgr inż Anny Dubaj, mgr inż. Anny Sawickiej oraz koordynator projektu „Profesjonalny pracownik gastronomii”- mgr inż. Anny Kmiołek. Więcej w aktualnym wydaniu PGP.

 

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do