
Właśnie tak mówi się w środowisku lokalnym o Zespole Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku. Opinia ta jest w pełni zasłużona, a nauczycielki z działu gastronomicznego wciąż udowadniają, że ich młodzież wiele potrafi i umie sprostać najtrudniejszym wyzwaniom. 2 czerwca uczniowie z klas I, II i III o profilu technik żywienia oraz z klasy II o profilu kucharz małej gastronomii przygotowali profesjonalne przyjęcie bankietowe. Warsztaty kulinarne odbyły się w ramach zajęć unijnych, przeprowadzonych pod kierunkiem mgr inż Anny Dubaj, mgr inż. Anny Sawickiej oraz koordynator projektu „Profesjonalny pracownik gastronomii”- mgr inż. Anny Kmiołek. Więcej w aktualnym wydaniu PGP.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie