Reklama

„Profesjonalny pracownik gastronomii”

17/06/2013 12:13
  Sztuka kulinarna bliska jest Pułtuskowi, a to za sprawą nie tylko dorocznego konkursu organizowanego przez szefa kuchni hotelu „Lord” w Warszawie – Stefana Birka, ale także dzięki licznym projektom kulinarnym, odbywającym się w Zespole Szkół im. Bolesława Prusa. Jeden z takich projektów właśnie dobiegł końca, a jego finał miał miejsce w piątek 14 czerwca w murach Prusa. Relacja w jutrzejszym, 24 numerze Pułtuskiej Gazety Powiatowej.
 

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do