Reklama

O śliwce słów kilka...

19/09/2012 12:25
  Jakie potrawy można przygotować ze śliwek, jakie właściwości zdrowotne ma ten owoc i wiele innych przydatnych informacji uzyskała dziś młodzież gimnazjalna i ponadgimnazjalna, podczas warsztatów kulinarnych w ZS im. Bolesława Prusa „Śliwka nie tylko w kompocie”, w ramach programu „Profesjonalny pracownik gastronomii”, realizowanego w tejże szkole. Pyszne dania przygotowywali Daniel Podlasin i Tomasz Golianek. Więcej w 39 numerze PGP.    

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo pultusk24.pl




Reklama
Wróć do