
W Domu Polonii od rana trwa III edycja konkursu kulinarnego "Kuchnia Polska". Najlepsi kucharze rywalizują między sobą przygotowując dania nie tylko smaczne ale także wspaniale wyglądające. Są także prezentacje firm oraz występy artystyczny. Każdy kto wybrał się do Domu Polonii miał okazję popróbować serów, kanapek, grilowanych ryb czy też napojów.
W rywalizacji kulinarnej dziennikarzy, z tuzami telewizyjnych programów kulinarnych, podjęła walkę ekipa Pułtuskiej Gazety Powiatowej. Po godzinie gotowa była potrawa: grilowany sum na ratatouille polany, wymyślonym ad hoc, sosem śmietanowo serowym i serwowany w otoczeniu sałaty z sosem cytrynowo - czosnkowym i pomidorami z mozzarellą. Śpieszymy poinformować, że nasz sposób na suma spodobał się jury i w kategorii dziennikarzy i aktorów zajęliśmy II miejsce ustępując tylko ekipie Teleexpresu!
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie